Ai o listă de semnături pentru inițiativa Fără Penali în Funcții Publice?

Ai o listă de semnături pentru inițiativa Fără Penali în Funcții Publice şi nu poţi să ajungi la sediul USR Galaţi sau nu poţi să ajungi în cele trei locaţii din Galaţi în care sunt echipele USR?
Nu e nicio problemă!

Trimitem un curier la tine în comună sau în oraş, să ridice formularul completat! Trimite un email la farapenali@gmail.com cu numele şi prenumele tău, numărul de telefon şi adresa din orice comună sau oraş din judeţul Galaţi. Poţi cere un curier şi cu un sms cu numele şi adresa ta la numărul de telefon 0725.500.877.

Transportul este gratuit! În 24 de ore semnăturile strânse de tine vor ajunge la noi.

Dacă întâmpini orice problemă în obţinerea formularului sau nu te descurci să îl downloadezi de pe site-ul https://farapenaliinfunctiipublice.ro/liste-semn…/galati.pdf sună-ne la un alt număr de telefon dedicat pentru asistenţă: 0753 595 840.

Implică-te! Fii alaturi de cei peste 10.000 de gălăţeni care au semnat deja pentru ca persoanele condamnate penal să nu mai aibă acces în funcţiile publice!

6 comentarii

Abonare