Caravana #FaraPenali vine la Galaţi!

Numărul de semnături strânse în judeţul Galaţi până miercuri la prânz = 14.654! Aproape 500 mai multe decât ieri!
Cel mai târziu joi, 2 august, vom depăşi pragul de 15.000 de semnături pentru iniţiativa cetăţenească Fără penali în funcţii civice.
Însă mai avem nevoie de semnături şi mai sunt doar câteva zile!

Aşa că, în acest weekend, primim ajutor!

Caravana #FaraPenali vine la Galaţi, cu voluntari şi parlamentari USR! Timp de trei zile vom fi împreună cu ei şi cu voluntarii gălăţeni, cu colegii din Brăila şi de la RO100 Galaţi, pe stradă şi în pieţe, în Galaţi şi în Tecuci!

Iată programul:

JOI 2 AUGUST:
De la ora 18.30
1. Faleza Dunării şi pe Aleea pietonală de la P-uri,
2. la Neacşu,
3. în Grădina Publică

VINERI 3 AUGUST:
De la ora 16,
4. Faleza Dunării şi pe Aleea pietonală de la P-uri,
5. la Neacşu,
6. în Grădina Publică
7. zona pietonala pe traseu IREG – General.

SÂMBĂTA 4 AUGUST
De la ora 9 dimineaţa, echipele de voluntari #FaraPenali vor fi în
1. Piaţa Centrală,
2. Piaţa din Micro 19
3. Piaţa din Micro 39

De la ora 16, din nou, echipele de voluntari #FaraPenali vor fi pe
1. Faleza Dunării şi Aleea pietonală de la P-uri,
2. în Grădina Publică şi
3. în zona Neacşu.

DUMINICĂ 5 AUGUST
De la ora 10 vom fi cu toţii în Tecuci, în Parcul Central şi în Piaţa Centrală din Tecuci.

Până atunci, ne găsiţi şi astăzi, miercuri, 1 august şi mâine, joi, 2 august, pe Faleza Dunării, la Neacşu şi în Grădina Publică, de la ora 18.30!

Veniţi cu rudele, prietenii sau vecinii! Dacă aţi primit prin poştă formularul pentru semnături şi l-aţi completat, puteţi să îl aduceţi în oricare locatie, la echipele de care strâng semnături.

Dacă nu aţi primit formularul, puteţi să îl descărcaţi de pe https://farapenaliinfunctiipublice.ro/liste-semn…/galati.pdf , să îl printaţi, să îl completaţi şi apoi să îl aduceţi ori seara, într-una din cele trei locaţii, ori în cursul zilei, la sediul nostru din strada Traian nr. 95, bloc A5A, la parter ( vizavi de Starea Civilă )

Orice problemă aţi avea cu descărcatul formularului, sună-ne la 0753 595 840 şi va explicăm cum să o faceţi.

Dacă aveți un formular sau mai multe, completate, şi nu puteți să ajungeți la noi, sunați-ne la 0753 595 840 şi venim noi să le ridicăm.

Vă mulţumim!

#farapenali