Florina Presadă, senator USR: Singura „revoluție” pe care o poate face PSD este furtul „legalizat”

„Propunerea legislativă a lui Șerban Nicolae ce permite construcția de cazinouri pe insule, grinduri și ostroave, inclusiv în Delta Dunării și arii naturale protejate, a trecut azi de plenul Senatului.

Deoarece propunerea prezintă numeroase probleme de ordin tehnic, am luat decizia să sesizez Consiliul Concurenței în ceea ce privește scutirile de la plata impozitului pe teren și a taxei pe teren deoarece acestea intră în contradicție cu legislația privind ajutorul de stat, Comisia Europeană în ceea ce privește sistemul comun al taxei pe valoare adăugată (regimul TVA în interiorul Uniunii Europene) și Ministerul Mediului în ceea ce privește activitățile economice permise în Delta Dunării.

Dacă totuși legea trece în această formă și de Camera Deputaților, vom sesiza Curtea Constituțională deoarece nu se respectă regimul proprietății publice.

Singura „revoluție” pe care o poate face PSD este furtul „legalizat”, ” declară Florina Presadă, senator USR.

Abonare