Ieşim din nou în stradă, alături de toată România!

Toți cei care au fost aseară în piața Victoriei au fost prezenți acolo pentru că voiau să fie solidari cu diasporenii care veniseră acasă să ceară o Românie europeană.

Cetățenii au venit la un protest pașnic, nu la un război.

În această seară de sâmbătă, 11 august, vom fi iar prezenți la Prefectură în Galați să strângem semnături pentru #FaraPenali!

Facem apel la calm!

• • • • • •

Dacă aveți formulare completate puteți să le aduceţi astăzi la Prefectură de la ora 18:00.

Dacă nu aveți formularul, puteţi să îl descărcaţi de pe https://farapenaliinfunctiipublice.ro/liste-semn…/galati.pdf , să îl printaţi, să îl completaţi şi apoi să îl aduceţi ori seara, la Prefectură, ori în cursul săptămânii (între orele 9:00 – 17:00) la sediul nostru din strada Traian nr. 95, bloc A5A, la parter ( vizavi de Starea Civilă )

Orice problemă ați avea cu descărcatul formularului, sunați-ne la 0753 595 840 şi vă explicăm cum să o faceți.
Dacă aveți un formular sau mai multe, completate, şi nu puteți să ajungeți la noi, sunați-ne la 0753 595 840 şi ajungem noi la voi să le ridicăm.

#fărăpenali

Abonare