Palatul Parlamentului tarlaua PSD…

George Dircă, senator USR Galați: „PSD-ALDE a decis astăzi în Biroul permanent, pentru că „POT și au MAJORITATE”, să deschidă complet parcarea Parlamentului României pentru microbuzele care vor aduce protestatarii la București sâmbătă.
Majoritatea parlamentară nu obișnuiește să respecte egalitatea între cetățeni și PROFITĂ de pe urma încrederii oarbe acordate, exact ca-n fabula „câinele și cățelul” a cărei morală nu a fost asimilată și de PSD-ALDE.

Reamintim faptul că autoritățile statului începând cu Jandarmeria, au avut comportamente abuzive prin mobilizarea scutierilor în număr mare, a detașamentelor călare în condițiile în care protestele spontane organizate au fost DOAR pașnice și erau îndreptate tocmai împotriva abuzurilor reale făcute de PSD zilnic.

Ne dorim ca parcarea Parlamentului să fie deschisă publicului și cu alte ocazii, pentru că este a poporului nu a unui partid sau altul”.

#farapenali