Parlamentarii și consilierii USR din București vor protesta în stradă împotriva abuzului puterii PSD care eliberează Piața Victoriei, prin violență, pentru a face loc târgului Gabrielei Firea.

Și Ion Iliescu a eliberat Piața Universității, tot prin violență, în 1990. PSD-ul de azi folosește Jandarmeria ca bâtă împotriva celor care contestă o putere care încearcă să acapareze statul pentru ca o gașcă de corupți, condusă de Liviu Dragnea, să scape de justiție.

PSD batjocorește Constituția României în care dreptul la liberă întrunire este sacru. Decizia Gabrielei Firea, unealta lui Liviu Dragnea, de a instala un târg în Piața Victoriei, loc consacrat pentru proteste, în care nu au fost organizate niciodată târguri, reprezintă practic o interzicere a protestelor.

Nu este întâmplător că primărița PSD a organizat târguri în toate piețele din București. Este un act premeditat de interzicere a protestelor, tocmai în luna în care legile anti-justiție se adoptă în Parlament.

sursa: facebook-usr