PSD-ALDE tocmai ce au acordat PENSII SPECIALE aleșilor locali. O rușine!

George Dircă, senator USR Galați: „Total „neîntâmplător” primarii primesc astăzi, 11 iunie 2018, de la PSD-ALDE un mare bonus: PENSII SPECIALE.
Da, la Senat a fost votat astăzi noul Cod Administrativ care permite aleșilor locali să aibă pensii speciale pe lângă cea normală, începând chiar cu anul 1992. Este răsplata față de eforturile uriașe făcute de primarii PSD-ALDE din toată țara prin aducerea forțată a oamenilor la mitingul de susținere de sâmbătă a penalilor.

Mai mult decât atât parlamentarii care au deținut în trecut și funcția de primar sau președinte de CJ urmeaza să cumuleze cele două pensii speciale.

Pe lângă pensiile speciale, se urmărește prin noul Cod Administrativ politizarea funcțiilor publice- o nouă formă de corupție și șantaj, de obediență față de politic în detrimental interesului public, exact așa cum am observat la mitingul de sâmbătă.

Iar România este din nou avertizată de U.E. că va pierde fondurile europene în urma modificărilor făcute la Codul Administrativ prin nerespectarea obligațiilor asumate anterior aderării României.

USR a votat împotriva acestor pensii speciale!

USR a promovat mai multe inițiative legislative prin care s-a încercat eliminarea pensiilor speciale dar si limitarea acestora valoarea venitului mediu brut pe țară. Toate aceste proiecte au fost respinse de coaliția aflată la guvernare”.