USR Galați strânge semnături în fiecare zi, de astăzi și până vineri, 27 iulie!

Am trecut de 9.000 de semnături!
Mulţumim, gălăţeni!
Dar mai avem nevoie şi mai sunt doar 28 de zile!
Aşa că, de astăzi şi până vineri, ÎN FIECARE ZI, de la ORA 18.30, ne găsiţi în 3 LOCAŢII în Galaţi: zona Neacşu, pe Faleza Dunării, în zona Malnaş şi în Grădina Publică.

ÎN FIECARE ZI DIN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ!

Veniţi cu rudele, prietenii sau vecinii! Dacă aţi primit prin poşta formularul pentru semnături şi l-aţi completat, puteţi să îl aduceţi în fiecare seară, de azi şi până vineri, în oricare dintre cele trei locaţii: zona Neacşu, pe Faleza Dunării, în zona Malnaş sau în Grădina Publică, după ora 18.30.

Dacă nu aţi primit formularul, puteţi să îl descărcaţi de pe https://farapenaliinfunctiipublice.ro/liste-semn…/galati.pdf , să îl printaţi, să îl completaţi şi apoi să îl aduceţi ori seara, într-una din cele trei locaţii, ori în cursul zilei, la sediul nostru din strada Traian nr. 95, bloc A5A, la parter ( vizavi de Starea Civilă )

Orice problemă ai avea cu descărcatul formularului, sună-ne la 0753 595 840 şi îţi explicăm cum să o faci.

Dacă aveți un formular sau mai multe, completate, şi nu puteți să ajungeți la noi, sunați-ne la 0753 595 840 şi ajungem noi la voi să le ridicăm.
Vă mulţumim!