5 ani de închisoare cu executare

usr galati

5 ani de închisoare cu executare! Atât a primit, în prima instanță, fostul trezorier al PSD, deputatul Mircea Drăghici, pentru că a folosit banii primiți de la buget de partid ca să-și cumpere o casă de jumătate de milion de euro.

Tot din banii românilor, Drăghici a cumpărat pe numele PSD un autoturism de lux, pe care l-a „vândut”, după doar câteva zile, unei persoane din familia sa, fără ca banii să fie plătiți efectiv.

Este doar încă o dovadă a modului în care membrii PSD se raportează la banii contribuabililor: ca și cum ar fi propria pușculiță, din care se înfruptă după bunul plac.

Să mai spunem că, pentru „performanțele” sale deosebite, Mircea Drăghici a fost propus de PSD ministrul al Transporturilor în noiembrie 2018? Sau că, după ce presa a dezvăluit combinațiile sale cu banii publici și Autoritatea Electorală Permanentă a început un control, Drăghici a fost la un pas să fie propus șef la AEP pentru a mușamaliza întreaga poveste?

Cazul Drăghici este doar un exemplu de cum funcționează rețeta vechilor partide politice de drenare a banului public către buzunarele proprii și, privindu-l, înțelegem de ce multor politicieni le-a surâs și, probabil, le surâde în continuare ideea de stopare a luptei anti-corupție și de albire a dosarelor penale.

Noi, USR PLUS, vrem însă o Românie fără hoție. Așa cum vor milioane de români. Ajută-ne cu o semnătură – https://bit.ly/3jwz4Wn – pentru a fi și mai puternici în Parlament în următoarea legislatură și pentru a putea spune un „Nu” răspicat corupților!