USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

A venit vremea ca averile dobândite prin furt să fie confiscate

usr galati

Ani la rând, infractorii cu legături în mediile politice au făcut averi de neimaginat pentru românii cinstiți. A venit vremea ca averile dobândite prin furt să fie confiscate, iar banii furați românilor să se întoarcă la buget!

Parlamentul a adoptat astăzi, cu voturile USR, proiectul prin care este transpusă o directivă europeană din 2014, iar confiscarea extinsă e introdusă în legislația românească. Aceasta se numără pe lista de priorități a USR încă de la intrarea în Parlament, fiind depus și un proiect de lege în acest sens.

„Singurul motiv pentru care s-a adoptat astăzi a fost că avem Directiva UE, avem infringement și se apropie campania electorală, iar PSD vrea să dea impresia că își schimbă atitudinea față de Justiție, ceea ce este fals. Ei sunt cei care au ținut în sertar patru ani de zile acest proiect și se fac responsabili că, în întreaga perioadă din 2017 și până acum, foarte mulți infractori și-au pus la adăpost averile obținute prin infracțiuni”, declară deputatul USR Stelian Ion.

În următoarea legislatură, vom face toate demersurile pentru a fi adoptate și alte modificări de substanță de care România are mare nevoie!

Ne poți ajuta și tu cu o semnătură: https://bit.ly/3jwz4Wn.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.