Află cum te poți implica în strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare

Alianța 2020 USR PLUS lansează strângerea de semnături în județul Galați pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, alegeri de o importanță majoră pentru parcursul european al României!

Avem cea mai bună listă de candidați, dar și cei mai dinamici și dedicați membri, alături de care ne propunem să adunăm un număr de peste 6000 de semnături necesare. Pe 26 mai gălățenii vor alege între o Românie europeană, modernă și prosperă, pe care noi, cei din Alianța 2020 USR PLUS o apărăm, nu o Românie a baronatelor și a corupției pe care ne-o propun PSD și ALDE.

Image title

Your subtitle here

Este nevoie de ajutorul și implicarea fiecăruia pentru a strânge în următoarele săptămâni numărul de semnături necesare și de a duce județul Galați în topul național, așa cum a fost și în campania #farapenali sau #oameninoi!

Cum te poți implica?
Descarcă tabelul de semnături, îl completezi împreună cu familia și prietenii, apoi îl aduci la unul din sedii :

➡️ USR Galați din Strada Traian, nr. 95, Bl. A5A, parter (luni-vineri între orele 10:00 – 15:00)
📞Pentru detalii vă stăm la dispoziție, astfel că ne puteți contacta la numerele de telefon 0753.595.840/0336.117.744, sau pe adresa de 📩e-mail:
contact@usr-galati.ro

➡️ PLUS Galați din Strada Brăilei, nr. 17, complex “Potcoava de aur” (luni-vineri între orele 16:00 – 20:00).

Descarcă lista accesând:
✔️Ghidul de completare este aici: https://tinyurl.com/y3r8j4nd

Dacă vrei să fii voluntar sau să ne dai semnătura ta de susținere, ne poți contacta aici.
Înscrie-te pe https://www.usrplus.ro/ , pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Semnați. Ca să aveți ce să votați!

#Alianta2020 #USRPLUS