Am adresat Primăriei Galați 4 întrebări simple, demers care ar fi trebuit să reprezinte o comunicare onestă și loială între autoritatea publică locală și Partidul USR – Filiala Galați, ca reprezentant civic și politic local.

Scopul acestor 4 întrebări a fost de a clarifica aspectele ce țin de cheltuirea banilor publici ai gălățenilor și ne așteptam ca domnul primar Ionuț Pucheanu să înțeleagă că TRANSPARENȚA în administrație trebuie să fie CHEIA care arată respectul față de cetățeni și prin care poate căpăta încrederea acestora.
Administrația gălățeană a ales să răspundă la O SINGURĂ ÎNTREBARE, cea care i-a convenit și unde a putut să înșiruie o serie de investiții de jumătate de milion de lei contractate printr-o firmă de „casă” a PSD-ului și foarte cunoscută în Galați – Dascon Global Construct.
Redăm mai jos cele 4 întrebări, la care administrația locală trebuia să răspundă cetățenilor din Municipiul Galați și atașăm în imagine răspunsul primarului la o singură întrebare.
Multumim pentru respectul și transparența arătată în cheltuirea banilor publici!

„Ținând cont de implicarea și sprijinul Primăriei Municipiului Galați în organizarea concertului „Forza Zu” din data de 25 mai 2019 pe stadionul „Nicolae Rainea” („Dunărea”), și având în vedere impactul pe care evenimentul l-a avut asupra stadionului, vă rugăm să ne răspundeți la următoarele întrebări:
1.Ce lucrări au fost efectuate pentru pregătirea stadionului? Care este valoarea lucrărilor și cum se numesc companiile care au efectuat respectivele lucrări defalcat?
2.Ținând cont de distrugerea vizibilă a gazonului de pe stadion și a pistei care îl înconjoară ca urmare a organizării respectivului eveniment, vă rog să ne precizați dacă la nivelul Primăriei s-a efectuat o evaluare a pagubelor produse și care este estimarea acestora? Dacă infrastructura afectată va fi readusă la cel puțin forma inițială și cine va achita costurile necesare?
3.În ce măsură a fost afectat sistemul de irigare automat prin sprinklere cu care era dotat stadionul? Care sunt estimările Primăriei pentru refacerea sistemului și care sunt sursele de finanțare a reparațiilor sau înlocuirii după caz?
4.Ce impact economic estimat a avut evenimentul „Forța Zu” pentru Municipiul Galați?”