Am depus dosarele cu semnături pentru iniţiativa cetăţenească “Fără penali în funcţii publice”!

Luni, marţi şi miercuri am fost la toate primăriile din judeţul Galaţi, să depunem dosarele cu semnături pentru30

Nu am întâmpinat dificultăţi majore, cele mai frecvente “probleme” fiind cauzate de aşteptarea, firească, a persoanei din cadrul primăriei care să primească dosarele şi întocmirea cererilor şi a proceselor verbale. Aşteptarea a variat între 2 şi 15 minute. Cel mai “mult” a durat la Primăria municipiului Galaţi, 40 de minute, explicabil, ţinând cont că au fost depuse 68 de dosare cu 3.607 file şi 26.720 semnături.

În total, am depus 155 de dosare, cu 6.474 file şi 32.654 semnături ale gălăţenilor care susţin iniţiativa cetăţenească “Fără penali în funcţii publice”.

Am parcurs peste 500 de kilometri pe drumurile din judeţ.

Şi nici nu am terminat bine de depus toate dosarele cu semnături pentru iniţiativa cetăţenească “Fără penali în funcţii publice” la primăriile din judeţ că au şi început să vină confirmările. Ieri am preluat dosarele din două comune: Smulţi şi Drăguşeni. În ambele, gradul de validare este de 100%.

Mulţumim funcţionarilor din primării pentru operativitate.

Şi mulţumim încă o dată fiecărui gălăţean care a susţinut această iniţiativă cetăţenească!

Continuăm!

#farapenali