Astăzi au fost confirmate 460 de cazuri de pacienți infectați cu COVID-19.

usr galati

Astăzi au fost confirmate 460 de cazuri de pacienți infectați cu COVID-19. O cifră îngrijorătoare. Pentru a avea o imagine de ansamblu, amintim că doar în luna aprilie, în timpul stării de urgență, s-au mai înregistrat atât de multe cazuri. În data de 22 aprilie au fost 468 iar cel mai mare număr de îmbolnăviri din țara noastră a fost în data de 11 aprilie (523).

Responsabilitatea este a noastră, a fiecăruia dintre noi. Doar respectând regulile autorităților vom reuși să ținem sub control virusul și, astfel, să avem o scădere a numărului de îmbolnăviri.

Continuați să purtați mască în spațiile închise, să păstrați o distanță de minimum 1.5 metri față de cei din jurul vostru, evitați locurile aglomerate și cea mai simplă dar eficientă regulă este de a vă spăla des pe mâini minimum 20 de secunde.

Doar cu un efort colectiv putem evita îmbolnăvirea. Fiți responsabili!