Programări audiențe

[vc_row][vc_column width=”2/3″][tb-calendar][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_text_separator title=”INFORMATII” i_icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” i_color=”custom” add_icon=”true” i_custom_color=”#44c1ed”][vc_column_text css=”.vc_custom_1491148022153{margin-top: -20px !important;}”]PASUL 1 – Selectați din calendar data corespunzătoare programării pe care doriți să o faceți. Culoarea roșie reprezintă programările disponibile pentru Senator George-Edward Dircă iar Culoarea albastră reprezintă programările disponibile pentru Deputat Bogdan Ionel Rodeanu[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1491148052212{margin-top: -20px !important;}”]PASUL 2 – Alegeți intervalul orar pentru care doriți să faceți programarea[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1491148062307{margin-top: -20px !important;}”]PASUL 3 – Completați formularul cu datele dumnevoastră corecte și complete după care apăsați butonul “Trimite solicitarea”.[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1491148072190{margin-top: -20px !important;}”]PASUL 4 – Verificați dacă datele introduse sunt corecte. Pentru a finaliza apăsați butonul “Confirmă”. Veți primi și un e-mail de confirmare.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]