Bani tocaţi de PSD Galaţi pentru o petrecere

____________1.000.000 lei_____________
Costul staţei de epurare pentru cartierul Dimitrie Cantemir:
____________1,9 milioane lei___________

PSD Galaţi finanţează o petrecere din bani publici. PSD Galaţi toacă 1.000.000 de lei pentru a plăti scena, sonorizarea, cazarea invitaţilor, masa pentru aceştia şi pentru personalul tehnic necesar, plus multe altele, chiar în seara de 25 mai, înainte de Referendumul pentru Justiţie şi alegerile europene din 26 mai.

Blocurile ANL din cartierul Dimitrie Cantemir au fost date în folosinţa fără staţie de epurare. O staţie de epurare a fost plătită dar a dispărut. Pesediştii au spus că a fost luată de viitura de pe Siret. Ca să fie înlocuită improvizaţia existentă, este nevoie 1,9 milioane pentru construirea unei staţii de epurare care să deservească toate blocurile din cartierul Dimitrie Cantemir.

PSD Galaţi toacă pentru o petrecere 1.000.000 de lei, echivalentul a mai mult de jumătate din costul staţiei de epurare pentru cartierul Dimitrie Cantemir.