Bani tocaţi de PSD Galaţi pentru o petrecere:

_____________1.000.000 lei____________
Costul pentru reabilitarea şi consolidarea a 4 poduri şi podeţe din judeţul Galaţi:
______________708.624 lei____________

PSD Galaţi finanţează o petrecere din bani publici . PSD Galaţi toacă 1.000.000 de lei într-o singură după amiază, pentru a plăti scena, sonorizarea, cazarea invitaţilor, masa pentru aceştia şi pentru personalul tehnic necesar, plus multe altele, chiar în seara de 25 mai, înainte de Referendumul pentru Justiţie şi alegerile europene din 26 mai.

Mult mai puţini bani au costat lucrările de reabilitare şi consolidare pentru 4 poduri şi podeţe din Ţepu de Sus ( comuna Ţepu ), Roşcani ( comuna Băneasa ) Braniştea şi Lungeşti ( comuna Bălăbăneşti ): 708.624 lei. Doar 70% din cât a alocat PSD Galaţi pentru podurile şi podeţele din cele 4 comune.

Nimic nu este mai important pentru economia judeţului Galaţi decât infrastructura rutieră. Reabilitarea şi construirea de drumuri şi, implicit, de poduri şi podeţe costă mulţi bani din care împrumutăm o mare parte.