Bani tocaţi de PSD Galaţi pentru o petrecere

____________1.000.000 lei______________
Costul pentru construirea a 7 locuri de joacă pentru copii în 7 cartiere:
____________1.000.473 lei. ____________

Într-un oraş copleşit de beton este mare nevoie de locuri de joacă pentru copii, amenajate în cât mai multe cartiere.
PSD Galaţi toacă 1.000.000 de lei pentru o petrecere.

Exact aceeaşi sumă este necesara pentru construirea a 7 locuri de joacă pentru copii în 7 cartiere ale Galaţiului: în cartierul Siderurgiştilor Vest, lângă blocul 11D de pe strada Doctor Rautu ( 41.400 lei ), în cartierul Mazepa, lângă blocul B1 de pe strada Roşiori ( 88.156 lei ), în cartierul Micro 20, lângă blocul A5 de pe strada Brăilei ( 149.536 lei ), în cartierul Micro 16, lângă blocul B11 de pe strada Brânduşei ( 163.273 lei ) şi lângă blocul B9, tot de pe strada Brânduşei ( 193.761 lei ), în cartierul Siderugiştilor Vest, lângă blocul 7F de pe strada Inginer Anghel Saligny ( 179.177 lei ) şi în cartierul Ţiglina I, lângă blocul A6 de pe strada Brăilei ( 185.170 lei ).
PSD Galaţi finanţează o petrecere din bani publici .

PSD Galaţi toacă 1.000.000 de lei într-o singură după amiază, pentru a plăti scena, sonorizarea, cazarea invitaţilor, masa pentru aceştia şi pentru personalul tehnic necesar, plus multe altele, chiar în seara de 25 mai, înainte de Referendumul pentru Justiţie şi alegerile europene din 26 mai.

PSD Galaţi a alocat cât ai clipi 1 milion de lei pentru o petrecere. Locurile de joacă pentru copii din cartierele Galaţiului sunt în paragină de prea mulţi ani!