Biroul Electoral Judeţean ne-a dat dreptate!

USR Galaţi a sesizat Biroul Electoral Judeţean Galaţi cu privire la încălcarea prevederilor legale în materie de afişaj electoral în judeţul Galaţi.

Sesizarea a fost admisă.

Biroul Electoral Judeţean Galaţi a dispus, la sfârşitul săptămânii trecute, ca partidele care au încălcat prevederile legale în materie de afişaj electoral la nivelul judeţului Galaţi să intre imediat în legalitate: acestea au obligaţia să îşi îndepărteze afişele lipite în plus pe panourile destinate afişajului electoral.

Decizia Biroului Electoral Judeţean Galaţi este publică şi poate fi accesată la acest link: https://gl.prefectura.mai.gov.ro/…/46/2…/05/BEJ_Decizie6.pdf

Legea este simplă şi este obligatorie pentru toate partidele.

USR Galaţi respecta litera şi spiritul legii şi cheamă, încă o dată, la o competiţie electorală purtată strict în limitele legale.

Aşadar, dacă vedeţi panouri pentru afişaj electoral pe care sunt lipite mai multe afişe ale aceluiaşi partid, nu ezitaţi să ne trimiteţi fotografii iar noi vom sesiza ori de câte ori va fi cazul Biroul Electoral Judeţean.

#Alianta2020USRPLUS

Nicolae Pecheanu