Bogdan Rodeanu, deputat USR Galați: “Cu PSD-ul nu trebuie să luptăm doar în Bucureşti, în Parlament, ci şi în ţară, în oraşe şi comune. Chiar dacă suntem singurii care o facem.”

Am început cu Matca. Şi nu ne-am oprit.

La solicitarea organelor de cercetare penală am transmis datele pe care le deţinem şi pe care le-am obținut din surse publice despre modificarea structurii acţionariatului SC Davide Construct Matca SRL, societate comercială menţionată în declaraţia de avere a candidatului PSD la primăria Matca, judeţul Galaţi, preşedinte al organizaţiei PSD Matca.

USR Galaţi a sesizat Agenţia Naţională de Integritate cu privire la faptul că dl Florea Gică, candidat PSD la primăria Matca în anul 2016 nu a menţionat în declaraţia de interese un număr de contracte cu primăriile Cudalbi, Suceveni şi Poiana.

În scurt timp, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci a fost dechis dosarul penal 4201/P/2017, privind pe consilierul local al comunei Matca, dl Florea Gică, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de articolul 326 CP.

Detalii despre caz aveţi aici: https://usr-galati.ro/deputat-usr-bogdan-rodeanu-integritatea-rosie-a-intereselor-psd-din-matca-si-cudalbi-trebuie-verificata/

2 comentarii

• De acord , faceti un jurnal al tuturor hotiilor de la nivelul orasului si judetului in care sa scrie fiecare ce abuzuri, incalcari ale legii si furtisaguri, spagi date etc pe care sa le afle toti cetatenii pe baza unor documente, marturii etc. Asa putem inlatura si demasca hotomanii care s-au infruptat copios si se infrupta din bunurile tarii create prin sacrificiul generatiilor, sa nu le zic inconstiente, dar furate au fost si sunt. Iata un PSE-dist de baza din mafia hptiilor s-a pensionat, altfel spus si-a umplut traista. Sa spuna supusii de la nivelul pietilor Galati ce stiu caci noi vedem cu ochiul liber si pe spinarea noastra ce e in pietile galatene. Vreau sa stiu de ce nu se dau bonuri la cumpararea pestelui din piata 40. Nu cumva e o increngatura mare.

• E bine si ca ati sesizat l Parchet cazul de la Matca. Avem cazuri la Galati cazuri strigatoare la cer. Stabi care au luat terenuri moaca din buricul targului si si-au facut viloaie ostentative, avem cazuri de functionari care nu-si pot justifica averile ca sa nu mai vorbim de prof, medici etc ce intorc paralele cu lopata.Toti membri de vaza ai partidelor