USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Bogdan Rodeanu, deputat USR: “Galațiul și Brăila au mai pierdut azi o luptă”

“De ce? Pentru că NU mai e BUGETUL României. E bugetul LOR, al PSD-ului, iar Guvernul e într-adevăr casa lor de avocatură.

Am depus 4 amendamente pe transporturi. Ele vizau primele etape de realizare a investițiilor pentru drumurile expres Bacău – Focșani – Brăila – Galați – Giurgiulești si Găești – Ploiești – Buzău – Brăila, documentații și studii.

 

 

 

Erau amendamente care vizau sectoarele de drum aferente Galațiului și Brăilei.

Nu au fost dezbatute.

Pentru prima oara în istoria Parlamentului, Ministrul Transporturilor NU s-a prezentat la dezbateri în comisia de specialitate.

Pentru prima oara în istoria Parlamentului, amendamentele la proiectul legii bugetului pe transporturi au fost transmise de Comisiile reunite de transport la Comisiile reunite pentru buget. Au fost transmise FĂRĂ raport de ADMITERE sau RESPINGERE.

Colegii mei, Cătălin Drulă și Ionuț Moșteanu s-au opus acestei prceduri, dar care a fost pusă în schema cu o diferență de 2 voturi.

Am stat în legătură cu Ionuț Moșteanu asteptând să se ajungă la amendamentele pentru Galați și Brăila ca să merg la Comisia de Transporturi pentru a le putea susține personal.

Voi aștepta să văd când intră la Comisia de Buget. Le voi susține acolo.
Le voi susține și în Plen.”- scrie deputatul USR, pe pagina sa de socializare.

USR GALAȚI

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la buletinul de stiri!