Cătălin Moroianu, 34 de ani, candidează pe lista Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Local Galați.

usr galati

👉De ce candidezi pentru un loc în Consiliul Local Galați?

„Să plantezi un pom, să faci un copil și să construiești o casă”. Toate aceste elemente reprezintă un scurt ghid al sensului vieții unui om pe Pământ.
Am plantat un copac, am făcut un copil, am construit o casă pentru familia mea și a venit timpul să ajut și la dezvoltarea societății în care am construit această casă.

Am 34 de ani, sunt absolvent al Facultății de Automatică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați, iar în ultimii 12 ani, dincolo de jobul curent pe care îl fac cu drag și din care am invățat că timpul și calitatea execuțiilor sunt 2 dintre cele mai importante aspecte ale unui proiect, mi-am adus aportul în cadrul ONG-urilor din care am făcut parte și pe care le-am condus, prin proiecte de dezvoltare a abilităților manageriale, de organizare, abilități de evaluare și auto-evaluare a elevilor și studenților dar și prin proiecte de contribuție și ajutorare a societății civile locale, promovând de fiecare dată o atitudine proactivă și constructivă.

Consider natural și firesc continuarea parcursului de contribuție și dezvoltare a orașului Galați, iar noi, tinerii suntem cei care avem responsabilitatea morală să contribuim activ la construirea unui mediu și a unei societăți prietenoase în care să plantăm un pom, să facem un copil și să construim o casă!

👉 Ce te-a motivat să te implici politic?

Am decis că este momentul să nu mai asist pasiv la toată nepăsarea, iar când spun nepăsare mă refer la o stagnare a evoluției orașului Galați în ultimii 30 de ani, comparativ cu alte orașe care au cunoscut o evoluție fantastică în infrastructură, mediu, transporturi și în alte domenii.
Vreau să contribui direct cu energia și priceperea mea, precum și cu proiecte pentru un oraș Galați modern, în care ideile cetățenilor sunt încurajate și susținute prin punerea în aplicare atât a Bugetului Participativ, dar și printr-o administrație locală ce oferă transparența acțiunilor și proiectelor sale.

Stradă cu stradă, schimbăm Galațiul!