Împreună cu Dan Barna, preşedintele USR, şi membrii şi voluntarii Alianţei 2020 USR PLUS ne-am întâlnit cu gălăţenii pe esplanada de la P-uri şi pe faleză pentru a vorbi despre problemele Galaţiului şi ale României şi pentru a strânge semnături pentru susţinerea candidaţilor Alianţei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Cererile gălăţenilor sunt simple şi clare: nu mai vor corupţie şi nu mai vor incompetenţă. Vor ca Justiţia şi, dealtfel, întrega guvernare şi administraţie locală să lucreze pentru cetăţeni cu transparenţă şi corectitudine.
Gălăţenii nu mai vor promisiuni ştiinţifico-fantastice. Nu mai vor minciuni. Ştiu că nu-i ajută cu nimic dacă primesc bani fără valoare şi lucrări publice scumpe şi proaste.

Sutele de semnături strânse până acum, în acest week-end, de către membrii şi voluntarii Alianţei 2020 USR-PLUS împreună cu preşedintele USR, Dan Barna, pentru susţinerea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare arată că gălăţenii chiar vor o schimbare cât mai profundă nu doar a reprezentării României în Parlamentul European ci şi a modului în care este condusă România.

Vom continua să fim în stradă, la Potcoava, la cortul Alianței 2020 din Țiglina și în Micro 18 și săptămâna viitoare. Vom primi și la sediul din strada Traian, vis-a-vis de Starea Civilă, liste cu semnături de la gălățenii care semnează acasă, împreuna cu familia, sau cu prietenii și vecinii.

Vom continua.

Până spre sfârşitul lunii martie strângem semnături pentru susţinerea candidaţilor noştri. Obligaţia legală, de 200.000 de semnături pentru toată ţara, este deja îndeplinită. Numai că avem experienţa semnăturilor pentru campania Fără penali în funcţii publice, când oamenii lui Liviu Dragnea au încercat să fure sute de mii de semnături, aşa că nu ne oprim!

USR Galați
www.usr-galati.ro