Cine este Șerban Nicolae?

Discipolul lui Ion Iliescu, avocatul unor interlopi, promotorul grațierii pentru fapte de corupție și apărătorul lui Liviu Dragnea, senatorul Șerban Nicolae a fost propus de PSD să ocupe cea de-a doua funcție în stat: Președinte al Senatului.
Cam atât de “reformator” vrea PSD să fie.

Nominalizarea lui Șerban Nicolae este o ofensă adusă românilor! Dacă va fi votat al doilea om în stat, înseamnă că PSD va legitima toate derapajele sale: a numit protestatarii din București „neinformați” și „manipulați”, a promovat discursul anti-european, a propus grațierea condamnaților pentru fapte de corupție subliniind că nu corupții sunt cei care „violează” sau „așteaptă tinerele la lift”. Iar lista continuă. Rușinoasă nominalizare, PSD!

Un individ precum Șerban Nicolae nu ar trebui să fie nici în Parlament, darămite să aibă funcția de Președinte al Senatului!