USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Comisia specială condusă de Florin Iordache se desființează după ce, timp de aproape doi ani, a distrus statul de drept prin modificarea legilor Justiției și a Codurilor Penale.

Florin Iordache(PSD), Eugen Nicolicea (PSD), Steluța Cătăniciu (ALDE), Marton Arpad (UDMR) sunt răspunzători pentru degradarea sistemului de Justiție și punerea apărării infractorilor mai presus de protejarea cetățenilor.

De la înființarea sa, în septembrie 2017, singurul scop al Comisiei Iordache a fost ciopârțirea legilor pentru a-l scăpa pe infractorul Liviu Dragnea și baronii PSD-ALDE de închisoare.

Distrugerea Justiției – începută cu OUG 13, noaptea ca hoții, și continuată recent cu sutele de modificări la Codurile Penale, declarate ieri de Curtea Constituțională neconforme cu Legea fundamentală – trebuie să ia sfârșit.

Modificările Comisiei Iordache au atras critici din partea instituțiilor europene și internaționale, precum Comisia Europeană, Comisia de la Veneția și GRECO, și au dus la îndepărtarea perspectivei de ridicare a Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV).

Demisia!

Din 2016 până astăzi ați slujit doar infractorii și ați uitat pentru ce v-au votat românii!

USR GALAȚI

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.