Daniel Tudorache, fostul primar PSD-ist al Sectorului 1

usr galati

Daniel Tudorache, fostul primar PSD-ist al Sectorului 1, este implicat în două dosare penale deschise de DNA pentru fapte de corupție săvârșite în timpul mandatului și pentru achiziția a 45.000 de tablete la începutul anului.

Este vorba despre contractul pe care l-a ținut secret, același asupra căruia Clotilde Armand, actualul primar, a atras atenția încă din momentul achiziției. La începutul mandatului, Clotilde l-a făcut public, așa am aflat că PSD-istul a cheltuit 92 milioane lei din bani publici pe niște tablete cu mult sub acest preț.

Acum candidează la alegerile parlamentare, închipuindu-și că poate scăpa de justiție cu ajutorul imunității parlamentare. Nu o să-i meargă. Unul dintre obiectivele #USRPLUS în Parlament este eliminarea acestui privilegiu prin care vechea clasă politică fuge de răspunderea în fața justiției.

Gata cu contractele date cu dedicație pentru clientela de partid și gata cu furtul din bani publici! De pe 6 decembrie începem revoluția bunei guvernări.

Mergi la vot, alege o #RomânieFărăHoție!