USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Deputat Bogdan Rodeanu: “Au închis și ochii, nu doar termoficarea!“

Am văzut, siderat, de două ori, înregistrarea ședinței în care Consiliul Local a aprobat închiderea sistemului de termoficare.

Nici la respectiva ședință și nici în spațiul public nu au fost date ( ceea ce înseamnă că nu au fost cerute ) informații importante privind impactul “unor măsuri legate de sistemul centralizat de alimentare cu energie termică“.

Așa că am solicitat atât furnizorului de gaze naturale cât și celui de electricitate unele din aceste informații, care devin importante atunci când lipsesc.

Le vom publica deîndată ce le vom primi.

Scopul e acela de a înțelege, împreună măcar cu gălățenii dacă nu și cu membrii Consiliului Local efectele voturilor dumnealor, așa cum au fost date miercuri. Da, munca de reprezentare e dificilă și cineva trebuie sa o facă.

Și eu, și colegul George Dircă, și toți colegii din USR Galați avem convingerea că și ceilalți parlamentari aleși în Galați vor susține un demers în acest sens.

Revenim cât de curând cu o analiză detaliată a ceea ce s-a spus și a ceea ce nu s-a spus în, probabil, cea mai importantă ședință a Consiliului Local Galați din timpul vieții noastre de până acum.

Bogdan Rodeanu

( sursa foto: www.viata-libera.ro 12.04.2017 )

USR GALAȚI

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la buletinul de stiri!