USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Deputat USR Galați, Bogdan Rodeanu, despre MFA Mizil: “Nu îmi pot exprima decât încrederea în capacitatea acestei companii românești că va realiza toate cerințele internaționale de calitate pe care dotarea forțelor armate ale țării noastre le va îndeplini”

“În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din cadrul Camerei Deputaților am participat la o vizită de lucru la MFA Mizil, o companie românească, strategică pentru țara noastră din punct de vedere al capacităților de producție și a specializării în construcția mașinilor de luptă pentru infanterie precum și a derivatelor acestora.
Cu greu, în ultimii ani, nu numai că și-au conservat liniile tehnologice, dar le-au modernizat și le-au adaptat la producția de repere industriale de înaltă precizie și complexitate.
Discutând despre rolul pe care această unitate și-l va asuma în realizarea planului de înzestrarea Armatei Române, nu îmi pot exprima decât încrederea în capacitatea acestei companii românești că va realiza toate cerințele internaționale de calitate pe care dotarea forțelor armate ale țării noastre le va îndeplini.
Am discutat și despre sustenabilitatea dezvoltării din punct de vedere al instruirii resursei umane calificate. Cu încredere și bucurie, am înțeles că managementul companiei se implică concret în dezvoltarea învățământului dual profesional, că sprijină prin burse din ce în ce mai mulți tineri elevi și pe care îi integrează în producția fabricii. I-am văzut pe aceștia, lângă utilaje, sub îndrumarea directă a personalului specialist.
Cu respect” – Bogdan Rodeanu, deputat USR Galați

USR GALAȚI

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la buletinul de stiri!