Fără hoție, avem bani de autostrăzi, de spitale noi, de școli moderne, de drumuri asfaltate prin sate!

Ieri, voluntarii Alianției 2020 USR-PLUS din Galați, alături de candidații formațiunii la alegerile europarlamentare Clotilde Armand, Oana Țoiu și Cristian Ghinea au stat de vorbă cu oamenii din Galați și din comuna Șendreni. Cu toții au fost de acord cu mesajul nostru : fără hoție ajungem departe!

Galațiul și România au nevoie de fonduri europene pentru a construi bine și de reguli europene pentru a face lucrurile la un preț corect.

Este timpul pentru cei care fac și știu să facă o țară “ca afară”, pentru că altfel nu se mai poate!

Cristian Ghinea are o îndelungată experiență în domeniul politicilor europene, fiind fondator al Centrului Român de Politici Europene. A fost consilier de stat pentru afaceri europene și ministru al Fondurilor Europene în guvernul Cioloș.

Clotilde Armand are peste 20 de ani de experiență ca manager executiv în mari companii europene și americane.

Oana Țoiu este antreprenor social. În urmă cu trei ani a fost secretar de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale în Guvernul tehnocrat, unde a coordonat politici publice pentru copii și familie, intervenții de urgență pentru românii din Diaspora și reforme de debirocratizare a sprijinului oferit de stat.

Cu astfel de oameni, Alianța 2020 USR PLUS merge în Parlamentul European pentru că prea mult timp românii au fost reprezentați de europarlamentari care nu știu să vorbească, care nu știu să numere corect și care nu știu decât să fugă de Justiție!
Votează-ne pe 26 Mai!

#farahotie #26mai #voteaza