USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Gunoaiele de pe Faleza superioară

UPDATE: RĂSPUNS PRIMARIE ADRESĂ NR.22153/21.03.2019

12.03.2019:

✔️ USR Galați strânge semnături în stradă pentru a putea participa la alegerile Europarlamentare din 26 mai și pentru a informa gălățenii asupra CV-urilor candidaților și a programului pe care USR îl va susține în Europa.


❗️În tot acest timp, continuăm să fim vigilenți și să raportăm problemele urbei către Primărie în vederea rezolvării lor, astfel am remarcat cu regret cum gunoaiele de pe Faleza superioară s-au înmulțit creând o vedere dezolantă și premisele unor focare nedorite.

❗️Promenada devine neplăcută din cauza numărului mare de gunoaie menajere ori mucuri de țigări, motiv pentru care solicităm Primăriei Municipiului Galați să acționeze atât prin curățarea zonei, cât și prin aplicarea sancțiunilor, acolo unde se impun.


✔️Este necesară curățarea gunoiului depozitat ilegal și sancționarea celor care aruncă deșeurile, prin patrulări frecvente ale Poliției Locale descurajând astfel de fapte.


?‍?‍?Cetățenii care au cunoștință de probleme similare, au posibilitatea de a le reclama, la telefon ☎️ 0336 117 744, ? whatsupp 0753595840, pe pagina de Facebook sau la sediul USR Galati din strada Traian, nr. 95.usr.ro/inscriere


Andrei Postică

Preşedinte USR Filiala Galaţi

USR GALAȚI

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.