Hotărâți să schimbăm Galaţiul!

usr galati

Hotărâți să schimbăm Galaţiul!

Flavia Susnoschi, 51 de ani, va candida pentru un post de consilier, în cadrul Alianței USR PLUS, din partea PLUS, pentru Consiliul Local Galați.

👉 Ce te-a motivat să te implici politic?

Galațiul este casa mea.
Aici m-am născut, aici am învățat, aici am muncit și aici mi-am întemeiat familia. Aici am trăit până acum și aici vreau să trăiesc în continuare: în orașul meu natal, pe care aș fi dorit să îl văd crescând în ultimii 30 de ani, ceea ce nu s-a întâmplat.

Sunt absolventă a două facultăți de profil tehnic și economic, ambele din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați. Mi-am costruit cariera cu încredere în forțele proprii, cu organizare și competență.

Am experiență de peste 20 de ani de management în companii multinaționale. În acest timp, mi-am dezvoltat competențe în gestionarea de bugete, achiziții, managementul contractelor de infrastructură, coordonarea echipelor de proiect și comunicare.

Cel mai recent proiect în care sunt implicată se leagă de un vechi deziderat al regiunii: construirea Podului peste Dunăre. Sunt fericită să îmi folosesc expertiza ca parte a echipei acestui complex proiect de infrastructură.
În Galaţi se află familia mea. Sunt soție și mama a trei fete pe care, împreună cu soțul meu, le învățăm că puterea stă în mintea noastră și că putem să construim durabil numai prin muncă inteligentă.

Ca moderator al Comunității Locale RO100 Galați, m-am implicat în proiecte civice la nivel local, în strângerea de semnături, în stradă, în campaniile “Fără penali în funcții publice” și “Oameni noi în politică”. Din decembrie 2018, sunt implicată în construcția Filialei

PLUS Galați

, iar în prezent sunt membru al Biroului Județean PLUS Galați.

👉 De ce candidezi pentru un loc în Consiliul Local Galați?

Pentru că am competențele necesare, pentru că îmi plac provocările și pentru că fac parte dintr-o echipă profesionistă și onestă, alături de care vom reconstrui Galațiul – orașul viu, verde, modern, care să păstreze și să aducă înapoi gălățenii, să atragă investitorii și turiștii și în care să ne regăsim, toți gălățenii, speranțele.

Sunt obişnuită să abordez administrarea din punctul de vedere al managementului de proiect, adică pragmatic, serios şi realist.

Oricât beton și bitum ar turna un primar, dacă nu avem o economie locală puternică, Galațiul nu se poate dezvolta. De aceea, obiectivul nostru principal este atragerea de investitori, facilități pentru antreprenori și atragerea de fonduri europene pentru implementarea proiectelor propuse.

Programul pe care l-am construit este structurat pe 10 direcții majore. Acestea sunt motorul dezvoltării durabile a Galațiului și vor crea premisele pentru creșterea calității vieții gălățenilor:
1. Valorificarea resursei noastre naturale, Dunărea
2. Smart City – Bugetare participativă, transparență și digitalizare în administrația publică locală
3. Antreprenoriatul impulsionat de atragerea fondurilor europene
4. Orașul care prioritizează sănătatea