Îmi doresc să dispară nepotismele din țară!

usr galati

Îmi doresc să dispară nepotismele din țară!

Sunt un om activ, un om implicat, un om cu o experință de peste 15 ani în management și în domeniul financiar.

Sunt și o familistă convinsă, iar cea mai mare comoară a mea e reprezentată de cele două fetițe superbe care reușesc mereu să mă facă să zâmbesc. Pentru ele muncesc, pentru ele lupt!

Generația viitoare trebuie ajutată să­ își atingă potențialul, iar noi suntem direct responsabili de parcursul lor în viață. România de mâine va fi a lor, a copiilor de astăzi, astfel că noi devenim datori ca atunci când va veni momentul, să le predăm frâiele unei țări corecte, a unei țări fără hoție, fără miș­mașuri, fără ascunzișuri și fără datorii.

Există o vorbă din popor potrivit căreia copiii plătesc mereu pentru păcatele părinților. Eu aș elimina această vorbă din limbajul uzual, însă aș elimina și faptele care au dus la apariția ei. Copiii nu au de ce să plătească pentru păcatele noastre.

Ei trebuie să se bucure acum de copilărie și, peste ani, să preia și să continue munca cinstită a adulților prezentului.

În acest moment sunt membru al conducerii Biroului filialei locale USR Galați, iar acest lucru m­-a făcut să înțeleg mai bine cum se mișcă rotițele politicii din României, cu bune, cu rele.

Intenționez să folosesc această experință în sprijinul comunității pe care o iubesc: Galați!

Top priorități pentru Camera Deputaților:

Dezvoltarea unui mediu de afaceri puternic în orașul meu reprezintă o prioritate pentru mine, acesta fiind principalul motiv pentru care am ales să candidez din partea alianței USR PLUS.

Lovindu­-mă zilnic de „bubele” și de „piedicile” din sistem, am ajuns să mă călesc și să învăț cum să lupt. Nepotismele din întregul sistem bugetar trebuie să dispară pentru că ele sunt parte a multor probleme cu care ne confruntăm zilnic.

Și pentru că totul în viață începe cu educația, îmi propun să mă implic în reformarea sistemului educațional și să contribui la aducerea acestuia în prezent.