În ultimii 30 de ani, în România s-au făcut mai mulți kilometri de studii de fezabilitate decât de șosele

Cei 800 de kilometri de autostradă construiți, cam 4 centimetri de om, ne plasează pe ultimul loc în UE. Motivele sunt numeroase dar în fond se rezumă la un singur lucru: corupția și furtul din banii publici.

PSD, care a guvernat aproape două decenii din ‘89 până în prezent, a inventat însă tot felul de fantasmagorii pentru a-și justifica corupția și incompetența. Ba că din cauza statului paralel, ori din cauza economiei care “duduie”, sau că ne pleacă investitorii dacă vom construi drumuri, ca o consecință a creșterii salariilor. Fostul premier Mihai Tudose s-a apropiat cel mai mult de adevăr, când a fost întrebat de ce România nu are autostrăzi, recunoscând că e mai greu cu șpaga în infrastructură.
Concluzia de fapt este simplă: furtul e în ADN-ul lor. Sau în cultura lor, după cum a recunoscut și Dăncilă în fața liderilor europeni.

Pe 26 mai avem ocazia să ÎNCEPEM să-i îndepărtăm de banii publici și de luarea deciziilor în privința dezvoltării țării noastre. Vrem o Românie fără penali și fără hoție. Mergi la vot!
#FaraPenali