Încă o zi de campanie în municipiul Galați!

Ieri ne-am întâlnit cu gălățenii în Piața Centrală și pe Faleza Dunării și am prezentat cele 10 proiecte pentru România din programul electoral al lui Dan Barna și al Alianței USR PLUS.

Avem, de 30 de ani, un stat capturat de vechile partide care au pus în funcții, strat peste strat, nepoți, amante, prieteni cu carnete de partid. Un stat care, din această cauză, este corupt, incompetent și birocratizat și trebuie reformat în profunzime, cu concursuri pe bune, în toate domeniile, depolitizare, administrație digitalizată și funcționari scoși din birouri, să rezolve problemele comunității.

Statul român trebuie să vină în sprijinul cetățenilor, să asigure acel cadru în care ei să se simtă liberi, protejați, despovărați de birocrație, motivați și împliniți. Aici, acasă, nu în alte țări.

Iată care sunt, în detaliu, cele 10 propuneri, proiectele cu care ne punem țara pe roate și reparăm după dezastrul guvernării PSD

Votează #DanBarnaPresedinte!