Începem reconstruirea României la nivel local cu primarii #USRPLUS.

usr galati
Începem reconstruirea României la nivel local cu primarii #USRPLUS.

„Un primar gospodar își poate face 70% din proiectele gândite pentru comunitate cu fonduri europene”, le-a transmis Dacian Cioloş, președintele Renew Europe, copreședinte USR PLUS, la întâlnirea care a avut loc în acest sfârșit de săptămână la Brașov.

” Viitorul României și al Românilor se anunță unul deosebit de provocator iar dacă la alegerile parlamentare ce urmează vom da semnalul de toleranță 0 pentru Penali și Corupție am azi certitudinea că ne vor aștepta în față momente cu o dinamică a dezvoltării extrem de pronunțată.

Pentru locuitorii comunei Smârdan, aduc acasă un mesaj extrem de puternic transmis de Dacian Cioloş: “Sprijin total pentru spațiul rural, sprijin total pentru fermierul român și sprijin total pentru Smârdan!”, căci vom duce această localitate în grupul select al comunităților europene administrate de primari aparținând grupului Renew Europe.

Transmit un mesaj și pentru toți locuitorii județului Galați: chiar dacă munca mea se va concentra pe dezvoltarea comunei Smârdan, voi rămâne unul din pilonii USRPLUS privind strategia de dezvoltare globală a județului nostru.

În încheiere vă mai spun doar atât, aveți încredere în echipa Alianței USRPLUS și aveți încredere în proiectele noastre căci munca e abia la început “- Silviu Zinica, primarul USR-PLUS al comunei Smârdan.