USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Moțiunea PSD împotriva Guvernului PSD

Circul continuă în Parlamentul României.
“Saltimbanci și clovni în rolurile principale -alianța de guvernare PSD-ALDE care a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE.
De la tribuna Parlamentului, liderul de grup al senatorilor PSD critică Guvernul PSD pentru că încalcă principiile Constituției României, dar și pentru că dovedesc dispreț față de regulile democratice ale funcționării instituțiilor statului.
Spectacolul grotesc în care HOȚII strigă HOȚII va contiuna și în zilele următoare afectând grav imaginea României în plan internațional.
La 6 luni de la alegeri, România este în criză, pe fondul problemelor în implementarea unui program de guvernare fantezist și nesustenabil, conceput în principal pentru favorizarea “penalilor”.
Am văzut adevăratele priorităti și interese ale PSD incă din ianuarie, când asaltul la Justiție a scos în stradă 600.000 de oameni. Eșecul legii salarizării este doar cea mai recentă dovadă de incapacitate și de iresponsabilitate a acestui partid.
Asistăm la o luptă între hoți și incompetenți, în care adevăratii perdanți sunt oamenii, suntem noi toți.
PSD este incapabil să își rezolve problemele intestine de grup în destructurare cu lideri penali și se află în incapacitate evidentă de a guverna.

Soluția decentă este ca poporul să aleagă altă majoritate prin alegeri anticipate.
O moțiune împotrivă propriului guvern este o premieră în politică și o dovadă clară a eșecului PSD.
USR condamnă iresponsabilitatea și incompetența coaliției de guvernare, nu susține legitimarea acestui circ în Parlamentul României, drept pentru care nu vom participa prin niciun fel de vot la moțiunea de cenzură”, informează senatorul USR Galați, George Edward Dircă.

USR GALAȚI

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la buletinul de stiri!