USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Nu ne vom opri până când Fără Penali va deveni realitate în Constituție!

Inițiativa Fără Penali în Funcții Publice, încă un pas spre Constituție!
Marți, pe 11 iunie, de la ora 16:00, va intra în dezbatere parlamentară în Comisia juridică. După numeroase solicitări atât în Biroul permanent al Camerei Deputaților cât și în Comisia Juridică, după ce parlamentarii USR au cerut includerea sa pe ordinea de zi la fiecare ședință, inițiativa merge mai departe.

Fiecare pas înainte al acestei inițiativei reprezintă o reușită! Inițiativa #FaraPenali este simbolul trezirii conștiinței civice a românilor și pe care o vedem inclusiv astăzi, în rezultatele votului de pe 26 mai.

După 6 luni de campanie în vara anului 2018, suntem peste 1 milion de cetățeni care vrem o Românie #FaraPenali, chiar dacă la începutul campaniei puțini eram cei care credeam în acest demers. România poate fi schimbată prin implicarea fiecăruia dintre noi, cu o semnătură, cu implicare, cu conștientizarea faptului că suntem mulți cei care vrem să facem din țara noastră un loc mai bun.

Astăzi, Fără Penali merge mai departe în Parlament, președintele Klaus Iohannis a admis că ar putea fi parte din reforma constituțională. Este un parcurs încurajator. Nu ne vom opri până când Fără Penali va deveni realitate în Constituție!

Da, o spunem răspicat: românii se implică în schimbarea parcursului României. Împreună putem muta munții din loc.

Vă așteptăm și alături de noi.
www.usr.ro/inscriere

USR GALAȚI

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.