O comparație între doi dintre noii membri ai Curții de Conturi: Niculae Bădălău (PSD) – Adrian Popa (USR).

usr galati

PSD a aplicat din nou atât de îndrăgita rețetă a rotației cadrelor, iar Niculae Bădălău sau „baronul Ficățel”, cum i se mai spunea pe vremea când era cercetat într-un dosar DNA, a fost recompensat cu o funcție călduță și foarte bine remunerată.

De-a lungul timpului, pentru serviciile aduse PSD, Bădălău a fost prefect al județului Giurgiu și a primit trei mandate de parlamentar, iar când a pus ochii pe Curtea de Conturi, inginerului Bădălău i s-a permis să modifice legea în beneficiul propriu, astfel încât pe lista criteriilor de selecție pentru Curtea de Conturi să fie incluse și studiile inginerești.

Spre deosebire de vechile partide politice, noi am preferat să deschidem competiția pentru profesioniștii din domeniu, astfel că postul de consilier de conturi revenit USR va fi ocupat de Adrian Popa (https://bit.ly/2BUX0lj), consultant financiar cu peste 14 ani experiență în segmentul de banking pentru IMM-uri și, bineînțeles, fără probleme de integritate.

Românii s-au săturat de politruci în funcții cheie, vor buni profesioniști, oameni integri și cu CV-uri solide. Doar așa putem schimba România!