Oameni ca tine, schimbă Galaţiul în bine! Viorica Cladiade, 43 de ani

usr galati

Oameni ca tine, schimbă Galaţiul în bine! Viorica Cladiade, 43 de ani, va candida din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Galați.

👉De ce candidezi pentru un loc în Consiliul Local Galați?

Îmi doresc o comunitate mai dezvoltată, servicii publice de calitate și o administrație debirocratizată, în slujba cetățeanului, în ajutorul gălățeanului contribuabil. Faptul că am ales să fac parte din această echipă este, în același timp o mare mândrie și o responsanilitate pentru mine. Iar fără dăruire, implicare nu putem schimba orașul nostru.

Am venit in Galați acum 26 de ani pentru studii și am rămas să locuiesc aici alături de familia mea. Am venit din Matca, comuna cu oameni serioși și harnici, recunoscuți în toată țara. Am implementat multe proiecte cu fonduri UE, cunosc mecanismul și cred ca prin politici clare, coerente și în interesul cetățeanului, putem transforma Galațiul în Oraș Metropolitan.

Vreau să nu mai stau deoparte, ci să vin cu idei și soluții la problemele comunității noastre.

👉 Ce te-a motivat să intri în politică?

Sunt jurist de 12 ani. Am intrat în politică atunci când am văzut justiția amputată, odată cu Ordonanța 13. Am realizat atunci, ce fel de oameni ajung să ne conducă, să ne decidă destinele. Am fost revoltată și frustrată. M-am gândit că și eu sunt o voce a străzii, și eu pot participa la schimbare. Politica este și pentru noi, nu numai pentru cei, care ani la rând s-au plimbat dintr-un partid într-altul, pentru propriile interese, funcții și averi colosale.

Orice comunitate are problemele ei. Prin muncă multă, perseverență, înțelepciune și dăruire, noi, echipa aceasta tânară și fără experiența jocurilor politice pe sub masă, vom depune toate eforturile pentru ca orașul nostru să devină mai atractiv pentru tineri, iar gălățenii să aibe un trai mai bun.

Am 43 de ani, sunt un om matur, și încă mai sper că orașul nostru se poate schimba, cartier cu cartier, om cu om. Dar pentru asta avem nevoie de sprinjinul gălățenilor. Fiți alături de noi și vă spun cu toată seriozitatea că nu vă vom dezamăgi.

Stradă cu stradă, schimbăm Galațiul!