Ordonanța de urgență a lui Tudorel Toader ne scoate din Uniunea Europeană!

Subordonarea procurorilor prin OUG duce România în bezna de dinainte de aderarea la UE sau NATO. Ordonanța de astăzi lovește grav în independența Justiției și în separația puterilor în stat. Efectul acestui OUG este subordonarea procurorilor și acapararea instituțiilor care luptă împotriva corupției. Este un gest profund antieuropean, care îndepărtează și mai mult România de Europa. Acțiunile PSD-ALDE din ultimii doi ani nu numai că țin România captivă în subdezvoltare dar o și îndepărtează de partenerii noștri. Este datoria noastră să o apărăm.

Dragi prieteni, lupta trebuie purtată de fiecare dintre noi. Prin vot și prin convingerea prietenilor, familiei, de a se implica, de a merge la vot. Prima bătălie a început deja.
Pe 26 mai, la Alegerile Europarlamentare, putem arăta direcția în care vrem să meargă România. Putem arăta ca vrem o Românie europeană, demnă, bazată pe reguli, care asigură bunăstare cetățenilor ei iar acum ai șansa de a alege oameni care au intrat în politică din dorința de a repune țara noastră pe direcția sănătoasă.

Pasul 1 – trebuie să strângem 200.000 de semnături ca să putem să participăm la Alegerile Europarlamentare.

Vino cu noi!