Pe 26 mai, ia-ți prietenii și hai să mergem la vot! Tu ai puterea!

Noi, tinerii suntem iar luați de fraieri de PSD/ALDE. Zilele acestea s-a votat bugetul României cu o întârziere de 4 luni de zile. PNL a propus dublarea alocațiilor, iar cei de la PSD și ALDE, prinși pe nepregătite, spun că vor crește alocațiile împrumutând bani.

Cu alte cuvinte, PSD/ALDE îi pun pe tineri să își plătească singuri alocațiile, amanetându-le viitorul. USR a propus ca banii aceștia să fie luați din fondurile imense risipite de către Dragnea și autoritățile locale, dar propunerea a fost respinsă atât de PSD cât și de PNL. PSD/ALDE își permit cu mult prea mare ușurință să ia decizii despre viitorul nostru, al tinerilor, fără să ne consulte.

Alianța 2020 USR PLUS lansează strângerea de semnături în județul Galați pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, alegeri de o importanță majoră pentru parcursul european al României!

Este nevoie de ajutorul și implicarea fiecăruia pentru a strânge în următoarele săptămâni numărul de semnături necesare și de a duce județul Galați în topul național, așa cum a fost și în campania #farapenali sau #oameninoi!

Cum te poți implica?
Descarcă tabelul de semnături, îl completezi împreună cu familia și prietenii, apoi îl aduci la unul din sedii :

➡️ USR Galați din Strada Traian, nr. 95, Bl. A5A, parter (luni-vineri între orele 10:00 – 15:00)
📞Pentru detalii vă stăm la dispoziție, astfel că ne puteți contacta la numerele de telefon 0753.595.840/0336.117.744, sau pe adresa de 📩e-mail:
contact@usr-galati.ro

➡️ PLUS Galați din Strada Brăilei, nr. 17, complex “Potcoava de aur” (luni-vineri între orele 16:00 – 20:00).

Descarcă lista accesând:
✔️Ghidul de completare este aici: https://tinyurl.com/y3r8j4nd

Dacă vrei să fii voluntar sau să ne dai semnătura ta de susținere, ne poți contacta aici.
Înscrie-te pe https://www.usrplus.ro/ , pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Semnați. Ca să aveți ce să votați!

#Alianta2020 #USRPLUS

#euvotez