USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Pentru că USR nu va face NICIODATÃ propuneri pe bază de RUBEDENIE

Pentru că USR nu va face NICIODATÃ propuneri pe bază de RUBEDENIE sau alte interese personale ale liderilor sãi de partid….Nu putem spune decât că azi asta s-a întâmplat:

Oameni competenți și integri la CNCD și Curtea de Conturi la propunerea USR!

Parlamentul a validat, astăzi, propunerile formulate de USR pentru Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, respectiv pentru Curtea de Conturi: Cătălina Olteanu, respectiv Adrian Popa.

Cătălina Olteanu are o experiență de peste 8 ani în domeniul apărării drepturilor omului și combaterii discriminării. Adrian Popa este consultant financiar cu o experiență de peste 14 ani în segmentul de banking pentru IMM-uri

USR și-a ținut, și de data aceasta, promisiunea de a nu nominaliza pentru funcții în diferite instituții ale statului decât oameni competenți, buni profesioniști și integri, oameni cu CV-uri solide, desemnați nu prin înțelegeri netransparente, ci în urma unui riguros proces de selecție.

Noi nu propunem socri, fini, soți sau tot felul de cărători de genți, nici persoane cu probleme de integritate, ci deschidem concursuri publice de CV-uri pentru profesioniștii din domeniu.

Este ceea ce ar trebui să facă și celelalte partide, pentru că altfel ar arăta România dacă nu am mai avea instituțiile statului umplute până la refuz cu clientela politică!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.