Primăria PSD Galaţi a lăsat trotuarele “sticlă”

Nu trebuie neapărat să fii membru USR ca să vezi cât de prost funcţionează administraţia PSD Galaţi. Dar, ca cetăţean şi contribuabil, poţi să ai certitudinea că o administraţie depesedizată şi funcţională nu va lăsa să treacă mai bine de 10 ore de la încetarea ninsorii ca să se apuce de deszăpezit şi trotuarele, nu numai carosabilul de pe anumite străzi.

Colega noastră Doina Peiu, înscrisă în cursa pentru un mandat USR în consiliul local Galaţi, sesizează că mult înaintea primăriei, agenţi economici şi locatari şi-au făcut partea lor de treabă, deszăpezind intrări în blocuri şi trotuarele din faţa magazinelor.

Primăria PSD Galaţi a lăsat trotuarele “sticlă”, deşi are în dotare utilaje pentru deszăpezit trotuarele ( şi da, Galaţiul are şi alte trotuare decât cele din faţa primăriei ) iar staţiile de transport în comun sunt pline de zăpadă frământată de roţile autobuzelor şi troleibuzelor.

Lucrurile nu se vor mai întâmpla așa în iarnă viitoare, cu Alianța USR PLUS în Primăria Galați!!!!

Prima ninsoare a iernii, din februarie, a surprins primăria PSD Galaţi nepregătită: foarte mulţi agenţi economici şi locatari şi-au făcut datoria, Primăria NU!

Merităm un oraș administrat cu responsabilitate şi bun simț!

USR Galaţi

Foto: Doina Peiu