PSD blochează inițiativa Fără Penali

Pentru a-i păcăli pe români să creadă că PSD se reformează sub conducerea sa, Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democraților, susține că PSD nu va veni în alegerile locale și parlamentare cu tradiționalii condamnați definitiv.

Dincolo de faptul că astfel de promisiuni au mai auzit românii de la liderii PSD și toate s-au dovedit doar praf aruncat în ochi, îl invităm pe Marcel Ciolacu, în calitatea sa de președinte al Camerei Deputaților, să le spună colegilor din Comisia juridică să deblocheze dezbaterile la inițiativa cetățeanească „Fără penali în funcții publice”.

Dacă tot pretinde că este preocupat de curățirea listelor de candidați ai PSD, Marcel Ciolacu să-și aducă aminte că peste 1 milion de români au semnat inițiativa cetățenească, iar dorința lor este ignorată din mai 2019 în Camera Deputaților.