USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

PSD păstrează legea lui Dragnea cu ajutorul deputaţilor PMP!

Desfiinţarea secţiei speciale pentru magistraţi a fost blocată de deputaţii PSD cu ajutorul voturilor PMP, ALDE şi ProRomania!

Penalii nu au renunţat! Sub conducerea lui Florin Iordache, au respins proiectul de lege al USR, prin care ceream desfiinţarea instituţiei create de Liviu Dragnea pentru a pune presiune pe toţi judecătorii şi pe procurorii care anchetează marile cazuri de corupţie.

Secţia Specială de investigare a magistraţilor a fost creată de Liviu Dragnea inclusiv pentru a o îndepărta de la DNA pe Codruţa Koveşi. Au “îndepărtat-o” atât de mult încât Laura Codruţa Koveşi conduce acum Anticorupţia la nivel european, ca o recunoaştere totală a competenţei şi onestităţii sale.

Dragnea continuă să politizeze justiţia prin fiecare deputat care astăzi a votat pentru respingerea proiectului USR.
130 de parchete şi instanţe din România au cerut desfiinţarea SS ( Secţia Specială ).

Şi Europa a cerut desfiinţarea Secţiei Speciale.

USR a venit cu un proiect de lege pentru desfiinţarea secţiei speciale însă PSD şi aliaţii din Parlament încă pot să apere instituţiile create de penali pentru subjugarea Justiţiei!

Pentru a respinge proiectul USR, PSD avea nevoie de 165 de voturi. Au obţinut 167 de voturi, 7 dintre acestea au fost date de deputaţi PMP.

Vin alegerile. Lucrurile nu vor rămâne aşa la nesfârşit! Liviu Dragnea, metodele lui şi susţinătorii lui trebuie îndepărtaţi pentru ca Justiţia să poată funcţiona corect.

Deputaţii gălăţeni care au votat astăzi pentru păstrarea instituţiei înfiinţate de Liviu Dragnea: Florin Popa, PSD şi Cătălin Cristache, PMP.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.