Reparăm Codurile Penale distruse de PSD

Reparăm Codurile Penale distruse de PSD în perioada Dragnea.

Parlamentarii USR PLUS din Comisia Juridică, prezidată de Mihai Badea, au votat pentru respingerea modificărilor aduse Codului Penal și Codului de Procedură Penală făcute în Comisia Iordache, special înființată în 2017 pentru ca PSD-iștii să scrie legi pentru penali și infractori.

E vorba despre acele modificări pentru care sute de mii de români au ieșit în stradă iar magistrații au protestat pe treptele tribunalelor. Aceleași pe care PSD-ul le voia adoptate ca să-l scape pe Dragnea de pușcărie: modificarea abuzului în serviciu, dezincriminarea totală a neglijenței în serviciu, înjumătățirea pedepselor pentru delapidare și multe alte modificări în favoarea penalilor.

Proiectul va merge la votul final din Camera Deputaților în zilele următoare. Inițiativele nocive ale lui Florin Iordache, Eugen Nicolicea și Șerban Nicolae vor fi istorie.

#USRPLUSinParlament