USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Senator USR Galați, Dircă George Edward: “USR a fost singurul partid care a votat atât în cadrul Comisiei Juridice, cât și în plen, împotriva Legii de reorganizare a instituției Avocatului Poporului”

Devil’s Advocate

“Azi plenul Senatului României a acordat pensie specială drept recompensă celui mai loial avocat al PSD, respectiv Avocatul Poporului precum și adjuncților acestuia.

USR a fost singurul partid care a votat atât în cadrul Comisiei Juridice cât și în plen împotriva Legii de reorganizare a instituției Avocatului Poporului.

Atât alianța PSD-ALDE, cât și PNL au votat la unison majorarea cu câteva zeci a celor 500.000 de pensii speciale aflate în plată care aduc un dezechilibru de 3,5 mld lei Sistemului Național de Pensii.

Să nu uităm totuși că actualul Avocat al Poporului – Victor Ciorbea este cel care în ianuarie 2017 s-a căznit să atace OUG 13 la CCR până când Guvernul a adoptat OUG 14.

Tot el a încercat să dovedească neconstituționale prevederile Legii 90/2001 care interzic persoanelor condamnate penal să ocupe portofolii de Ministru”, declară senatorul USR Galați, Dircă George Edward.

USR GALAȚI

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la buletinul de stiri!