Sesizare: În atenția Primăriei Municipiului Galați

În urma multiplelor sesizări din partea cetățenilor Municipiului către Filiala USR Galați privind degradarea anumitor bulevarde, apariția unor gropi pe carosabil ori trotuare întregi lăsate în mizerie în urma lucrărilor subterane efectuate de către firme private, am înaintat o Petiție către Primăria Galați prin care am informat asupra acestor probleme și am solicitat luarea măsurilor necesare pentru remedierea acestora.
Siguranța pe drumul public trebuie să fie o prioritate pentru orice administrație publică locală precum și vegherea la respectarea legislației de către companiile-contractante.

Gălățenii, ca și ceilați cetățeni români, plătesc taxe și impozite pentru a beneficia de confort și siguranță, astfel încât USR consideră că banul public trebuie să fie repartizat eficient, transparent și competent în folosul cetățenilor pentru o societate normală și durabilă.
Cetățenii care au cunoștință de probleme similare, care le afectează cartierele, au posibilitatea de a le reclama, la telefon 0336 117 744, pe pagina de Facebook sau la sediul USR Galati din strada Traian, nr. 95.

usr.ro/inscriere