Situație strada Zimbrului, intersecția cu strada Malul Brateșului

Vă întrebăm pe voi, cetățeni ai Galațiului: care ar fi soluția pentru ca astfel de lucrări, realizate din ce in ce mai des în municipiul Galați, să nu mai fie lasate de izbeliste? Aproape toate cartierele Galațiului prezintă lucrări de construcție sau reparație lăsate pur și simplu la voia întâmplarii ulterior. Situația este destul de gravă cu atât mai mult cu cât nu este respectată o lege iar Primăria nu pare să asigure respectarea acesteia. Orice constructor are obligația de a aduce locul unde a efectuat lucrările cel puțin la starea inițială dinaintea începerii execuției efective. Constatăm cu regret că administrația publică locală arată o nepăsare continuă iar cauzele întrunesc același meniu ca și la nivel central: un management incompetent, lipsit de interes public și fără o coerență ori respect față de angajamentul asumat în campania electorală. Un exemplu în acest sens este strada Zimbrului la intersecția cu strada Malul Brateșului. Cum arăta strada acum câțiva ani și iată cum arată în anul 2019. Cu cât vom aduce în cunoștința publicului problemele urbei și cu cât cetățenii vor fi mai implicați civic, cu atât autoritatea publică va deveni mai conștientă și mai responsabilă să-și respecte mandatul și atribuțiile. Împreună putem construi o administrație în interesul gălățenilor!
Cetățenii care au cunoștință de probleme similare, care le afectează cartierele, au posibilitatea de a le reclama, la telefon 0336 117 744, pe pagina de Facebook sau la sediul USR Galati din strada Traian, nr. 95.

usr.ro/inscriere