Sesizare surpare teren la intersectia străzii Frunzei cu Prelungirea Brăilei

În atenția Primăriei Municipiului Galați

Uniunea Salvați România – Filiala Galați vă aduce la cunoștință existența unui potențial risc de surpare a terenului la intersectia străzii Frunzei cu Prelungirea Brăilei. Zona prezintă tasări vizibile ale terenului care afectează în mod grav carosabilul din zonă, asfaltul prezentând denivelări accentuate și mici crăpături cu potențial de extindere pe termen mediu. Vă prezentăm mai jos, starea actuală a acestei zone precum și locația acestor probleme identificate.

În acest sens, vă rugăm să luați măsurile ce se impun pentru ca siguranța traficului să nu fie afectată, respectiv semnalizarea zonei și, după caz, restricționarea circulației și devierea traficului rutier pe rute ocolitoare, în paralel cu declanșarea unei investigații urgente privind calitatea solului în zonă, gradul de risc, eventuale metode de reparații și cauzele producerii acestor crăpături și denivelări.

Așteptăm răspunsul dumneavoastră în scris la adresa Uniunii Salvați România-Filiala Galați, str. Traian nr.95, bl.A5A, parter sau pe e-mail, la adresa contact@usr-galati.ro .

Cu stimă,

Andrei Postică